mandag 3. oktober 2011

loppefunn

Jeg lovte å legge ut bilder av ha jeg fant på loppemarked sist søndag.

Jeg fant meg et retro stoff som jeg ser for meg at jeg kan lage en enkel pikekjole av. Men siden jeg bare har gutter, må jeg nok gi den bort, til niesene mine kanskje???
Vi får se hva som kommer ut av dette etter hvert, planene og ideene er i allefall på plass :)

Her er noe av de tingene som var på loppemarkedet :) 

jeg likte den gamle radioen 
men den var litt ødelagt og når en har med mann og barn må en prioritere litt ;)

       

Reolen er også litt stili, men jeg må tenke på hvor jeg skal plassere ting å da er det solgt før jeg får sukk for meg... 
Trenger større hus...

   

 Ha en fin dag.
Klem fra meg :)2 kommentarer:

  1. Loppis e litt skummelt.....særlig med tanke på at pengane flyg. Kanskje like greit dei ikkje har visakort automat da? Eller he dei fått det no på dissa marknadane? (Lenge sida ej he vore på loppis, skjøna du. Var når det brukte å være inne på SUFH i Ulsteinvik, so ej e ikkje heilt oppdatert angående om dei bruka lauspenga eller kort). Hehe! Lev litt i gamledager med andre ord.
    Kanskje like greit du trenke ekstra over korsn du skal bruke tinga og kor du skal plassere dei, for når då folk kjøpe loppisen i myllatida før du he bestemt dej, so e det faktisk penga spart. Når man skal tenke litt "positivt". Det kipe e at tingen blir borte :P

    SvarSlett
  2. ja en kan jo se på det på den måten også da :) men du skal vel bli med på årets SUFH loppis? Går av stabelen Lørdag 29 Oktober. Jeg har satt av datoen :) håper på noe fint :)

    SvarSlett