onsdag 23. mars 2011

Kreative små...

Gutta var nede på rommet sitt å lekte. 
Jeg kunne høre latteren deres, 
hver gang de tømte kassen med Duplo.
men så ble det stille, urovekkende stille.. 
Dette er hva som møtte meg da jeg gikk for å sjekke...








Så her i gården ble det litt ufrivillig vasking på meg, sånn helt på morgenkvisten.
Hadde HELDIGVIS ikke brukt oljemalingen min, 
men helt ufarlig fingermaling :)

Hilsen Therese

onsdag 16. mars 2011

Gammelt vindu

Fikk noen gamle viduer for en stund siden (les 1 år siden) som det er planen å bygge drivhus av ute i hagen min :) men ett av vinduene hadde knuste ruter, så det tok jeg med inn for å bruke til noe annet. 
Nå har jeg gitt det en grundig vask med såpe og vann, så da er det bare å vente til det har tørket skikkelig å jeg kan bruke det som bilderamme.
I en av rutene som ikke har glass i seg, har jeg planer om å bruke hønsenetting. Siden vinduet faktisk er fra ett gammet hønsehus, syns jeg det passet helt utmerket.  
(Humm...hønsenetting..høns...snart påske jo :) 
Flere bilder av viduet/bilderammen kommer senere :) 
Ha en fortreffelig flott kveld.
Hilsen 
Therese

mandag 14. mars 2011

Blå og grønn...


Liker godt grønn fargen på minstemann sitt rom, spesiellt med de røde innslagene, men planene er å male noen av veggene hvite, for at det skal bli litt lysere. 
Det samme gjelder for eldstemann sitt blå rom. Blir så smått litt for mørkt i en kjeller.


 Så nå venter jeg bare på våren, slik jeg kan male rommene og lufte ut, uten å fryse i hjel.

Ha en fin uke
Hilsen
Therese


mandag 7. mars 2011

noe gammelt.

Akvarell

Akryl på lerret

Olje på lerrett


Noen gamle bilder og noen litt nyere bilder som jeg har malt.

God natt til dere alle fra en person som for tiden sliter med "Lakenskrekk"

Therese

søndag 6. mars 2011

Oppdatering

Har ikke blogget på flere uker. Det har vært alt for mange ting å tenke på.

Mandag for 2 uker siden, var minstemann på sykehuset for å fjerne mandlene. Pappaen var med, så jeg og eldstemann var på henholdsvis jobb og i barnehage, men fikk komme på besøk til kvelden. Stakkars liten, han hadde ikke spist siden kvelden før og var kjempe sulten. Men siden han skulle legges i narkose, fikk han ikke lov til å spise eller drikke noen ting før etter opperasjonen. men da klarte han ikke å få i seg noe annent en is. Ikke mye mat i en is akkuratt. Da var det en liten trøst med noen nye leker.

De fikk komme hjem dagen etter, og formen hans var på topp samme dag. Alle våre formaninger om å holde han i ro, ble en total fiasko, så snart storebror kom hjem i fra barnehagen. :)

Ikke nokk med det, men Onsdagen var både jeg og mannen syke på kvelden, med mage syke..puh..har ikke følt meg så dårlig på kjempe lenge. gikk heldigvis raskt over for oss, men så på Torsdag, fikk eldstemann magetrøbbel og ble liggende helt til Lørdag. Tankene gikk til han som hadde fjernet mandlene, og spy-syke i tilegg???  han gikk heldigvis klar.

Mandag til Onsdag holdt jeg på med fagprøven min som jeg har ventet så alt for lenge på, Den besto jeg med glans forresten :D Lykkelige meg :)

 Lørdag hadde vi Årsmøte i velforeningen som jeg og noen veninner startet opp igjen, etter at den hadde ligget i dvale i noen år, så der fikk jeg den æren av å bli leder. Ikke vet jeg hvordan det skal gå, men jeg tar utfordringen, å støtter meg på dem som har vert med før. Så mye av tanke virksomheten har vært der.
Resten av denne uken har gått med på å få en visst oversikt over alle permene med papir som vi har overtatt.
  Liker ikke at det har begynt å snø ute igjen, men hva gjør en med det? Tar et bilde og håper den forsvinner raskt. bare jeg innbiller meg sterkt nokk at det er super gøy å ha masse snø ute. Gleder meg til en ny uke med mange nye utfordringer.
Så i kveld har jeg endelig ro, så jeg kan blogge litt.
Ja dette var en liten oppdatering,

God ny uke i fra meg
Therese